keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Millaisia lyhteitä ja anteja tarjoamme kansakunnallemme? Rajatonta maahanmuuttoa, islamia ja toisinajattelijoiden vainoa vai Suomi suomalaisille linjauksia?

Millaisia lyhteitä ja anteja tarjoamme kansakunnallemme? Rajatonta maahanmuuttoa, islamia ja toisinajattelijoiden vainoa vai Suomi suomalaisille linjauksia?

Muutos 2011 tulossa - Oletko valmiina?

Vapaussodan 1918 aikaan "juks kaks, kolme" sanoivat "ryssätkin" (ajan kuvan mukaan) ennen teloituskomppanien edessä ja kolmannella paukahti. Asiat oli ennen yksinkertaisia, ei välttämättä kauniimmin ja paremmin, mutta muutosta kaivataan edelleen yhteisillä asioillamme. Ei välttämättä Valkoisen Armeijan 1918 tapaan, vaikka ei sekään pois ole suljettu kun ottaa huomioon millainen punikkikommarimafia hallitsee tiedotusvälineitämme ja oikeuslaitoksemme eri haaroja.


-------------------------------------------

Blogin päivitystä:

Tunnettu muutosvastarintamies ja maahanmuuttokriitikko Seppo Lehto Sveitsissä tammikuulla 2010 tarkkailemassa eurooppalaisia turvapaikkakäytäntöjä ja pohtimassa mitä tulee mieleen kun ympärilleen katselee---------------------------------------

Blogger-profiili
Profiilikuva>
Kaamoksen musta tulevaisuus vaaranamme
Eduskuntavaalitarkkailija ja huomioitsija Free Seppo Lehto kansanliike tarkkailee isänmaallisia ja vähemmän isänmaallisia ja suo kannatustaan oikealla linjalla oleville Muutos 2011 ehdokkaille menestystä Smile you are in candid camera Mot = Gegen paedofilia,  "prophet" Muhammed ;) und islamizierungen im Europa ----- Ei ole etujemme mukaista antautua ja antaa ympäristömme hukkua kuin tulvaan vieraiden arvojen ja ns. kulttuurittomien tahojen tapojen ja arvojen hyväksymisinä, sekä samaan aikaan syyllistämällä ja kriminalisoiden ko. kansamme tuhoa valmistelevien toimien kritisointi ns. jumalanpilkka- ja kansankiihotussyyttein tai vielä naurettavimpien "Kunnianloukkaussyytteiden ja tuomioiden" rakenteluina Berijan Sovjet-systeemin tapaisina näytösoikeudenkäynteinä kuten on käynyt tunnetuimmalla nyky-Suomen ajatusrikolliseksi tuomitulle Seppo Lehdolle


----------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti