torstai 6. toukokuuta 2010

Farisealaisten demlajuristien masinoima stalinistinen Seppo Lehtoon kohdistettu näytösoikeudenkäynti ja sen oikeusmurhan perusteet ja tuomio

Muutos 2011 tahoissa tai/ ja sen taustalla olevissa Homma-keskusteluryhmissä on mukana jokunen tunnettu ryssäläinen soluttautuja, jotka Hommafoorumilla yrittävät peitellä törkeää ennakkotapausta jonka veroisia saadaan hakea lavastetuista sotasyyllisyysoikeudenkäynneistä tai noitakäräjiltä Ruotsin vallan ajalta. Vastaavaa pimitystä harrastaa valtiorahoitteinen eli meidän veroeuroillamme ylläpidetty demla-alisteinen Yle disinfossaan ja vaikenemisessaan aivan samoin kuin hiljan Nelosen 45 minuuttia ohjelma missä vääristeltiin valikoiduin tarkoitushakuisin leikkauksin Seppo Lehdon videoviestejä islamisteja ja rajattoman maahanmuuton kannattajia kohtaan.

------------------------------------------------------------------------------------
Farisealaisten demlajuristien masinoima stalinistinen Seppo Lehtoon kohdistettu näytösoikeudenkäynti ja sen oikeusmurhan perusteet ja tuomio eivät kestä kriittistä tarkastelua. Missä ovat oikeusoppineiden logiikka ja oikeudentunto?

http://tuomionpurku.blogspot.com

------------------------------------------

Muutokselle onnea ja menestystä saada itsensä vaihtoehtona läpi nykyhölmöjen sijaan. Ohessa näyte Muutos 2011 sivuston annista ja ratkaisuehdotuksista Hölmölämme Kankkulan kaivo hankkeille :

postheadericon Kansanäänestys Kreikan lainapaketista

Muutos 2011 vaatii kansanäänestystä Kreikan lainapaketista (PDF)

Kreikan talouskriisi pahenee nopeasti ja maan luottoluokitus on pudotettu roskalainatasolle. Myös Espanja, Italia, Irlanti ja Portugali ovat vaikeuksissa oman taloutensa kanssa. Jos nekin vajoavat autettavien joukkoon, puhutaan yli tuhannen miljardin tukipaketista. Uhkana on koko eurojärjestelmän kaatuminen. Tämä saattaa tapahtua huomattavasti nopeammin kuin mitä tällä hetkellä kuvitellaan.

Talouttaan holtittomasti hoitava Suomi antaa talouttaan vielä holtittomammin hoitaneen ja ahdingostaan valehdelleen Kreikan pelastuspakettiin kolmen seuraavan vuoden aikana 1,7 miljardia euroa. Nämä rahat valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok) ottaa lisävelkana rahoitusmarkkinoilta jo ennestäänkin mittavan velkapaketin jatkoksi.

Mitään takeita rahojen takaisin saamisesta ei ole. Päinvastoin, on enemmän kuin todennäköistä, ettei Suomi saa lainaamiaan rahoja koskaan takaisin.

Suomen kansalaiset eivät voi olla vastuussa Kreikan veloista. Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto, vaikka välillä siltä vahvasti näyttääkin.

Muutos 2011 vaatii, että Suomen valtio järjestää välittömästi päättäjiä sitovan kansanäänestyksen tukipaketin myöntämisestä tai epäämisestä Kreikalle.

On muistettava, että Kreikan tilanteen ratkaisemiseksi on olemassa myös muita keinoja kuin Kreikan valtiolle annettava laina. Esimerkiksi KHT-tilintarkastaja Pauli Vahtera ehdottaa blogissaan pääomalainoitusta:
"Kreikkaa luotottaneille pankeille annetaan valtioiden toimesta pääomalainaa sitä mukaa kun Kreikan velat erääntyvät. Jos pankit eivät pysty maksamaan pääomalainaa takaisin, muutetaan laina omaksi pääomaksi ja valtiot tulevat pankkien omistajiksi. Näin saadaan myös eräiden kansanedustajien vaatima takuu lainarahalle. Pankit laitetaan kuntoon roskalainoista ja sen jälkeen valtiot myyvät osakkeensa markkinoille. "----------
Täytä kannattajakortti! Klikkaa kuvaa!
Kannattajakorttikilpailu

Kilpailukuva

Viimeistä rutistusta vauhdittaakseen Muutos 2011 järjestää kannattajilleen leikkimielisen kilpailun - kolme eniten kortteja kerännyttä saa palkinnoksi Mika Mäntylän takoman Muutos-riipuksen.

Lisäksi hallitus palkitsee harkintansa mukaan 1 - 3 kerääjää hyvästä yrityksestä riippumatta kerättyjen korttien määrästä.

Korttien pitää olla päivätty ajalla 24.4–6.6.2010. Niitä voi palauttaa hallituksen jäsenille, jotka eivät itse saa osallistua kilpailuun. Tyhjiä kortteja ja lisätietoja saa sihteeriltämme tai lomakkeella.

Huom! Älkää pantatko kortteja kotona koko kilpailun ajan vaan palauttakaa esim. viikottain. Tavoitteenahan on, että saisimme kortit kokoon jo ennen kesäkuuta.

Palkintona on joko ristin, sydämen tai salmiakin muotoinen riipus Muutos-tekstillä. Esimerkkejä Mikan tekemistä riipuksista:
http://www.facebook.com/album.php?aid=2034329&id=1073888954&l=a0d1b7223d


Etusivun video

Juha Mäki-Ketelän esitelmä suorasta demokratiasta.

Osa 1:

Osa 2:


Ajankohtaiset kuvat
Paikkarasia.jpg
Mukaan toimintaan!

Haluatko tavata paikkakuntasi muutoslaisia tai ryhtyä itse yhteyshenkilöksi?

Ilmoittaudu mukaan!


Täytä kannattajakortti!

Viikolla 17 palautettiin 434 kannattajakorttia.

Jo 4242 äänestäjää on allekirjoittanut ja palauttanut Muutoksen kannattajakortin (30.4.2010).

Kortteja tarvitaan 5000 kpl, jotta Muutos 2011 voi rekisteröityä puoluerekisteriin ja osallistua vaaleihin.


Allekirjoita sinäkin!


Liity jäseneksi!

Muutos 2011 ry:llä on 196 jäsentä! (25.4.2010)

Tule mukaan kasvavaan joukkoon, täytä hakemus täällä.
--------


http://muutos-2011.blogspot.com/


---------------------