lauantai 29. toukokuuta 2010

HS:ssa Jukka Huusko ja Hommafoorumin Skrabb haistakoon ryssäläisenä pitkän paskan: Maahanmuutto- ja islamkriitikko Seppo Lehdolle tuomittiin ehdotonta

Hevoskastanjan siemenet ovat myrkyllisiä ihmisille. Onko totuus muslimien uskonrauhanhäirintä tuomioista ja ehdottomasta vankeudesta Seppo Lehdolle ko. asiassa myrkkyä Hommafoorumissa ja HS:ssa kirjoittaville?

Missä on oikaisu siitä että asia on vakavampi kuin jokin purettu komu-Salaman tuomio tai Jussi Halla-ahon päiväsakko, millä ei ole toistaiseksi edes persepaperin arvoa Hkin käräjäoikeuden houreisena päätöksenä? Tunnettuahan on että käräjäoikeudet ovat bingosaleihin verrattavia alioikeuksia.

Muutos 2011 taustalla olevalla Hommafoorumilla nimimerkki Skrapp ja HS:n Jukka Huuskolla on näköjään ryssäläisyyden ja islamistien perseennuolennan paikka

Tässä viesti HS:n ja Hommafoorumin osiossa vaietusta asiasta: Jukka Huuskolle ja nimimerkkikirjoittajille Hommafoorumilla jotka vaikevat törkeästä oikeusmurhasta missä Seppo Lehdolle 2 vuotta 4 kk ehdotonta vankeutta ja eräälle toiselle ehdollista vankeutta muslimien uskonrauhanhäirinnästä ja kaksoisrangaistuksena samoista asioista mm. kansankiihotustermin mukaan kytkien.

Kirjoittajat HS:ssa Jukka Huusko ja Hommafoorumin Srapp haistakoon ryssäläisenä (KGB-tausta) pitkän paskan: Maahanmuutto- ja islamkriitikko Seppo Lehdolle tuomittiin ehdotonta vankeutta muslimien uskonrauhanhäirinnästä 2008 ja tässä kirjoituksessa höpistään vain puretusta ja Jussi Halla-ahon sakkotuomiosta. Korkein oikeus kaikessa ryssäläisyydessään = Demla r.y:n juristit syyttäjinä ja tuomareina ei antanut asiassa valituslupaa 8.12.2009.

Näin ... olisiko aika totuuden?

Oikeus ja totuus tässäkin asiassa

Seppo Lehto loukattu osapuoli ja näytösoikeudenkäyntien uhri

Oikeusvaltiosta kertoo jtkn että lakimiehekseni kelpuutettiin sellainen Tampereen käräjäoikeudessa joka oli useasti kelvottomana poistettu käräjäoikeudesta ja vaadittu toinen tilalle. Itselle asia selvisi vasta hovioikeusvaiheessa.

---------------------------------------------------------

http://muutos-2011.blogspot.com/


------------------------------------------------------------------------------